• Nieuws
  • ’t Praethuys goede doel Plus Wandel4daagse Alkmaar

’t Praethuys goede doel Plus Wandel4daagse Alkmaar

De Plus Wandel4daagse Alkmaar, die in 2017 van 21 t/m 24 juni plaatsvindt,  is inmiddels uitgegroeid tot de meest gevarieerde en gezelligste vierdaagse van Nederland. Er is voor iedereen een route, of je nu een kilometervreter bent of komt voor het grandioze finishfeest op het Waagplein. Voor de aankomende drie edities is ’t Praethuys Alkmaar het aangewezen goede doel. Deelnemers kunnen bij inschrijving, mogelijk vanaf vrijdag 2 december, een donatie doen aan dit inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.  

praathuys1’t Praethuys Alkmaar is geen onbekende voor het evenement, als sinds de eerste editie in 2007 loopt de stichting mee met een team. “De Plus Wandel4daagse Alkmaar én ’t Praethuys is een perfecte match. Wandelen past immers goed bij ’t Praethuys. Het helpt onze gasten fysiek én mentaal en bovendien loopt ’t Praethuys graag een eindje mee. En dat is precies wat ons als Praethuys bindt met de Plus Wandel4daagse Alkmaar: samen oplopen waar plezier en persoonlijke topprestaties hand in hand gaan. We gaan dus samen met Le Champion, organisator van de Plus Wandel4daagse Alkmaar de uitdaging aan!”, aldus Nel Kleverlaan van ’t Praethuys. 

Aanmelden kan voor de 8,5 – 15 – 20 – 25 of 40 km. Zo is er voor iedereen een favoriete afstand. En net als bij de 10e editie, waar in totaal 6.657 wandelaars aan deelnamen, staat op vrijdag en zaterdag ook de Halve 4daagse op het programma. Voor iedereen die maar twee dagen mee kan wandelen, maar toch de vierdaagse sfeer wilt proeven. Inschrijven voor de 11e editie is mogelijk vanaf vrijdag 2 december.