• Stempelposten

Stempelposten

Langs de verschillende routes vind je uitgebreide stempel- en verzorgingsposten. Deze posten zijn zichtbaar gemaakt op de routebeschrijving. De openingstijden van de posten zijn gebaseerd op een minimale wandelsnelheid van 4 km/per uur en maximaal 7 km/per uur.

Op de stempelposten vind je de faciliteiten, die je van een echte rustplaats mag verwachten. Allereerst zijn de posten voorzien van toiletten. Hetzelfde geldt voor voldoende zitbanken, zodat ook de benen even rust kunnen krijgen. Op de meeste posten zijn tevens medische voorzieningen van het Rode Kruis aanwezig en bieden partners van de Plus Wandel4daagse Alkmaar je iets te eten of te drinken aan.

Feestelijke stempelposten

Elke wandeldag doen alle routes ook een extra feestelijke stempelpost aan. Alle wandelaars komen op deze grote stempelpost bij elkaar voor een gezellig samenzijn.

  • Woensdag 20 juni: Ru├»nekerk centrum Bergen
  • Donderdag 21 juni: Park van Luna in Heerhugowaard en Museum BroekerVeiling en de Van Arkelschool in Broek op Langedijk
  • Vrijdag 22 juni: Landgoed Willibrordus in Heiloo
  • Zaterdag 23 juni: Feestelijke intocht centrum Alkmaar met muzikaal onthaal Waagplein

Controle via de stempelkaart

Natuurlijk mag je niet vergeten jouw stempelkaart te laten zien voor een controlestempel bij de posten. Een volle stempelkaart geeft je aan het einde van de dag het recht op verdere deelname het evenement, dit in combinatie met de registratiechip. Je ontvangt aan het einde van de dag dan ook een nieuwe stempelkaart voor de volgende wandeldag. De organisatie kan onaangekondigde stempelposten inzetten tijdens de vierdaagse.