Stempelkaart

Heb jij een vraag over jouw deelnemersinfomatie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar? Bekijk dan hieronder alle informatie.

Stempelkaart

Op het Waagplein in Alkmaar vindt om 16.55 de opening plaats van de Plus Wandel4daagse Alkmaar met gezellige live muziek. Ook is dit jouw kans om je startbewijs en stempelkaart alvast op te halen tussen 17.00 en 20.00 uur zodat jij op wandeldag 1 goed voorbereid van start kunt gaan. Daarnaast kun je op de eerste wandeldag jouw startbewijs en stempelkaart ophalen bij de startlocatie
 

Wandelshirt

Voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar ontvang jij een t-shirtbon. Deze vind je in je envelop. Je kunt jouw shirt van 16 t/m 19 juni januari ophalen bij de Helpdesk. Daarnaast is het nog mogelijk om op de dag zelf een wandelshirt te komen. Heb jij geen t-shirtbon ontvangen? Kom dan even naar de Helpdesk van Le Champion.
 

Helpdesk

De Helpdesk vind je iedere dag bij de start- en finishlocatie.
 

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kun jij niet meer je gekozen afstand wandelen? Tot en met 19 mei 2021 kun jij door in te loggen in je persoonlijke MyLaps account je afstand online wijzigen. Klik vervolgens op ‘race wijzigen’. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld en bij een langere afstand dien je het resterende bedrag bij te betalen.
Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden, maar dan kun je tijdens het evenement nog kiezen voor een kortere of langere afstand.

Wisselen aantal dagen

Wil jij liever toch liever de Halve 4daagse wandelen? Dan is dit gewoon mogelijk. Tot en met 19 mei 2021 kun jij door in te loggen in je persoonlijke MyLaps account je afstand online wijzigen. Klik vervolgens op ‘race wijzigen’. Na deze datum kan het niet meer online geregeld worden.
 

Registratie annuleren

Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.
Ben je geen lid van Le Champion, dan kun je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar. We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere wandelaar. Dit kan via de vraag- & aanbodpagina op de Egmond Wandel Marathon website.
 

Stempelkaart overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot dinsdag 15 juni 11.59 uur de stempelkaart op een andere naam zetten. De originele deelnemer kan het startbewijs overdragen kan via het persoonlijke MYLAPS account. Wanneer je ingelogd bent op jouw account, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.