Sponsors stellen zich voor

Plus Magazine

Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland, met een oplage van 300.000 en een bereik van ruim een miljoen, is gebouwd op 4 belangrijke pijlers: Geld & Recht, Gezondheid, Mens & Samenleving, Reizen & Vrije Tijd. De informatie-functie domineert en is karakteristiek voor het blad. Lifestyle is een structureel conceptueel onderdeel van Plus Magazine en is hierop een aanvulling. Plus Magazine biedt herkenning; de inhoud omvat alle belangrijke terreinen die voorkomen in het leven van de senior.

Plus Magazine is het enige general interest blad voor zelfbewuste vrouwen èn mannen vanaf een jaar of vijftig. De mix van onderwerpen, de aanpak van die onderwerpen en de tone of voice, maken Plus Magazine uniek. Plus Magazine behandelt onderwerpen vanuit het perspectief van de 50-plusser.

Plus Magazine is groot geworden door vast te houden aan de informatieve waarde die het heeft. ”In Plus Magazine staat geen flauwekul en je krijgt waar voor je geld”, zeggen de lezers. Diepgang en herkenning worden gewaardeerd, maar er is daarnaast een goede balans met meer luchtiger onderwerpen. De behoefte aan een blad in de eigen leeftijdsgroep is groot. Daarnaast is de website www.plusonline.nl een belangrijk onderdeel van Plus Magazine. Inmiddels krijgen meer dan 100.000 mensen elke week de gratis nieuwsbrief.

De reden dat Plus Magazine zich als naamsponsor heeft gekoppeld aan de Wandel4Daagse Alkmaar ligt dan ook eigenlijk voor de hand. Natuurlijk de betrouwbare organisatie die hierachter zit., maar zeker ook de doelgroep en wat hen interesseert sluit naadloos aan bij de visie van Plus Magazine.

Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft zich als sponsor verbonden aan de Plus Wandel4Daagse Alkmaar. Een deel van de route van de wandelvierdaagse gaat over het Noord-Holland pad. Deze nieuwe 200 km lange afstandswandelroute is gerealiseerd in opdracht van de provincie Noord-Holland. De route is gemarkeerd van Den Oever in het noorden van de provincie tot Huizen in het zuiden. Wandelaars lopen over boerenland, ruwe paden, langs slingerende dijken en de Natuurbrug Crailo. Voor meer informatie en printbare routebeschrijvingen zie de website van het Noord-Hollandpad: www.noord-holland.com/noordhollandpad.

Noord-Holland heeft een gevarieerd landschap, grote bos- , natuur- en recreatiegebieden, meren, cultuurhistorie en attracties. De provincie Noord-Holland wil voldoende recreatiemogelijkheden voor Noord-Hollandse burgers, de werkgelegenheid in het toerisme vergroten en cultuurhistorische locaties beter ‘toegankelijk’ maken. De provincie werkt samen met gemeenten, recreatieschappen, hoogheemraadschappen, natuurorganisaties, ondernemers, de ANWB en particulieren.

GP Groot 

Als regionale organisatie voelen we ons sterk verbonden met onze omgeving en we dragen er graag op een duurzame wijze aan bij. Zodat mensen er prettig kunnen wonen en werken, nu en in de toekomst.

GP Groot is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijvengroep die in Noord-Holland en Noord-Nederland actief is op de werkterreinen energie en brandstoffen, infra, inzameling en recycling. Eén bedrijf met diverse specialisaties en merken. En met dezelfde drijfveren, gebaseerd op betrokkenheid, duurzaamheid en met oog voor de regionale maatschappelijke ontwikkeling.

Toeractief

Toeractief is hét magazine voor actieve wandelaars en fietsers. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar en bevat verschillende fiets- en wandelroutes door Nederland, opgeluisterd met mooie foto’s, bezienswaardigheden, geschiedenis en interessante wetenswaardigheden. Ook vind je in het magazine achtergrondverhalen over wandelen, fietsen en natuur, praktische tests en tips. Daarnaast bevat het blad een uniek en praktisch routeboekje op A5-formaat. Bovendien profiteer je als lezer van Toeractief van kortingsacties bij horecagelegenheden en bezienswaardigheden op de route.