• Registratiechip

Registratiechip

Registratie van start en finish van alle deelnemers aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar vindt plaats via een speciale registratiechip. De chip is een éénmalig te gebruiken huurchip en dient na afloop te worden ingeleverd. De chip is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Naast de chip wordt tevens de stempelkaart ter controle gebruikt.

Iedere wandeldag wandel je met de chip. Bij het wandelen bevestig je de chip tussen de eerste en tweede rij gaatjes aan de veters van jouw schoen. Doe de chip niet in de lus van de veter. Losraken van de lus kan namelijk verlies van de chip betekenen. Belangrijk is dat de centrale buis van de chip altijd naar beneden wijst. De chip dient dus niet in jouw broekzak, jaszak of rugzak te worden bevestigd. De afstand van de chip tot de registratiematten moet namelijk minder dan 40 cm zijn om jouw passage te registreren. Wij adviseren je de chip ruimschoots voor de starttijd op de eerste dag aan jouw veter te bevestigen en deze pas te verwijderen nadat je de finish op de vierde dag passeert.

Stempelkaart

Naast de registratiechip dien je iedere dag een geldige start- en finishstempel te halen met jouw persoonlijke stempelkaart. De stempelkaart gebruik je ook onderweg voor het afhalen van een controlestempel.