• Pendelbussen

Pendelbussen

Tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar kan tegen éénmalige betaling tijdens jouw inschrijving een ticket worden gekocht voor dagelijks gebruik van de speciale pendelbussen tussen het NS station Alkmaar en de start- en finishplaatsen. De tickets kunnen alleen worden besteld ten tijde van jouw inschrijving voor de vierdaagse en zijn alleen voor dit jaar te gebruiken (gemarkeerd met 2020). Ter plekke een ticket kopen is niet mogelijk!

De bussen vertrekken naar de startplaatsen vanaf de achterzijde van het station (Kruseman van Eltenweg). Medewerkers van de organisatie staan bij het vertrekpunt van deze bussen. Om gebruik te kunnen maken van de pendelbus, dien je jouw ontvangen ticket als bewijs van toegang te laten zien aan de betreffende medewerker.

Op de tweede wandeldag (donderdag) rijdt er géén pendelbus, omdat de start- en finishplaats bij NS-station Alkmaar-Noord ligt.

Dienstregeling Pendelbussen Naar StartNaar NS-Station
Woensdag 17 juniSportcomplex De Meent06.00 – 10.20 uur13.00 – 16.30 uur
Donderdag 18 juniSporthal Hoornse Vaartgeengeen
Vrijdag 19 juniAFAS Stadion06.00 – 10.20 uur13.00 – 16.30 uur
Zaterdag 20 juniSportcomplex Oosterhout06.00 – 10.20 uur13.00 – 16.30 uur*

*Extra service op zaterdag 20 juni
Op de vierde dag is de finish op het Waagplein. Op loopafstand van het Waagplein bevindt zich het NS-station Alkmaar. Wanneer je met het openbaar vervoer bent, kun je daarheen wandelen. Wanneer je jouw auto deze dag parkeert op P8 of P9 van het AFAS Stadion, dan kun je nadat je de finish op het Waagplein hebt bereikt, op vertoon van jouw stempelkaart kosteloos gebruik maken van de pendelbussen vanaf het Waagplein terug naar het AFAS Stadion. De pendelbus stopt ook bij het NS-station en Sportcomplex Oosterhout. Deze pendelbus rijdt tussen 13.00 en 20.00 uur vanaf de Kanaalkade. Dit is 300 meter lopen vanaf het Waagplein, de route wordt met borden aangegeven. Deze service wordt kosteloos aangeboden door de organisatie.