• Overige informatie

Overige informatie

Wil je alles weten over de extra’s die wij aanbieden zoals de interessante wandelexpo, massages of het 4daagse menu? Lees dan snel verder. 

4daagse menu

Speciaal voor deelnemers aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar bieden diverse restaurants in en rondom Alkmaar een speciaal driegangen 4daagse Menu voor slechts € 19,50. Van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 juni kun je genieten van het 4daagse Menu op vertoon van jouw stempelkaart. Bekijk hier de deelnemende restaurants

Wandel Expo

Wil je op de hoogte zijn van alle wandeltrends, wandelmode en lichamelijke verzorging? Bezoek dan zeker de Wandel Expo tijdens de eerste 3 dagen van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Deze expo is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in de wandelsport en bruist van de gezelligheid en activiteiten. Ontmoet hier de partners van de Plus Wandel4daagse Alkmaar en andere exposanten. 

Openingstijden Wandel Expo    
Woensdag 19 juni Sportcomplex De Meent, Alkmaar 06.15 – 16.30 uur
Donderdag 20 juni Sporthal Hoorns Vaart, Alkmaar 06.15 – 16.30 uur
Vrijdag 21 juni AFAS Stadion, Alkmaar 06.15 – 16.30 uur

Massage

Op de start- en finishplaatsen kunnen wandelaars zich laten masseren tussen 11.00 en 16.30 uur. Een behandeling duurt circa 20 minuten. In de wachtruimte bij de massage op de start- en finishplaatsen wordt gewerkt met een volgnummersysteem. De massage wordt aangeboden door Le Champion in samenwerking met het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS).

Voorbereiding

Deelnemen aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees hier hoe jij het beste kunt voorbereiden voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar

Medische verzorging

De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is iedere dag aanwezig op de start- en finishplaatsen en onderweg bij diverse stempelposten en met mobiele posten. Het Rode Kruis werkt professioneel en gebruikt hiervoor ook een behandelformulier, waardoor op een zorgvuldige wijze een eventuele (vervolg)behandeling kan plaatsvinden.

Heb je onderweg behoefte aan medische verzorging en bevind je je niet bij een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen: 06-30819659.

Bewoners

Woon jij in de regio Alkmaar en gaat de route van de Plus Wandel4daagse Alkmaar langs jouw huis? Zorg dan dat je goed op de hoogte bent en lees alle informatie als bewoner. Kijk bij doorkomsttijden voor het tijdstip dat de wandelaars door jouw dorp heen lopen.