• Wandel mee met het NHD-team

Wandel mee met het NHD-team

Ben je abonnee van het Noordhollands Dagblad, loop je de 15 of 20 km tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar en wil je tijdens de vierdaagse samen met je wandelpartner deelnemen aan het team van het Noordhollands Dagblad? Geef je dan nu op!

Als deelnemer van het NHD-wandelteam ontvang je een goed gevuld wandelpakket met o.a. een eigen wandelshirt, een rugzak en overige toebehoren voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Tijdens de vierdaagse ontvang je dagelijks wat extraatjes op de route en word je feestelijk onthaald op de laatste wandeldag. Deelnemers van het wandelteam lopen dagelijks hun eigen tempo en komen op de laatste dag bij elkaar om gezamenlijk te finishen op het Waagplein.

Hoe kom ik in aanmerking voor het NHD-team?
1. Schrijf je uiterlijk 15 februari 2018 (individueel) in voor de afstand 15 of 20 km.
2. Plaats tijdens de inschrijving een ‘vinkje’ bij het NHD wandelteam. Dit vinkje moet per individuele deelnemer geplaatst worden. (Een groepsaanmelding houdt niet in dat de hele groep in aanmerking komt.)
3. Vervolgens maak je kans op 2 plekken in het wandelteam.

In verband met een beperkt aantal plaatsen in het wandelteam, vindt de toewijzing plaats middels een verloting. Indien je bij de gelukkigen hoort, ontvang je uiterlijk 14 maart 2018 bericht van het Noordhollands Dagblad. Indien je bent ingeloot voor het wandelteam, wordt de naam van je wandelpartner gevraagd en doen jullie allebei mee aan het NHD wandelteam!

Let op! Alleen abonnees van het Noordhollands Dagblad komen in aanmerking voor dit team. Voor dit team zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, op basis van verloting zullen de plaatsen toegewezen worden. Je kunt alleen deelnemen aan het NHD wandelteam wanneer je inschrijft voor de 15 of 20 km.