Sponsors

De Plus Wandel4daagse Alkmaar is een uniek wandelevenement met afwisselende routes en enthousiaste deelnemers en vrijwilligers als kenmerk. Jaarlijks wandelen zo’n 6.000 deelnemers 4 of 2 dagen lang door de omgeving van Alkmaar. Uit heel Nederland weten wandelaars dit populaire wandelevenement te vinden. Zowel landelijke als regionale media besteden aandacht aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar waarbij het Noord-Hollands Dagblad zelfs een speciale wandel4daagse bijlage uitgeeft. 

 

Titelsponsor en presentingsponsor

Main sponsors

   Hotel ZD Logo 2020

Partners

  toeractief_nieuw180x56  

   

 

De Plus Wandel4daagse Alkmaar is een evenement van Le Champion en de perfecte manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen in Noord-Holland. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar en via ons evenement in contact komen met duizenden wandelaars? Stuur ons dan een e-mail

Sponsors stellen zich voor

Plus Magazine

Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland, met een oplage van 300.000 en een bereik van ruim een miljoen, is gebouwd op 4 belangrijke pijlers: Geld & Recht, Gezondheid, Mens & Samenleving, Reizen & Vrije Tijd. De informatie-functie domineert en is karakteristiek voor het blad. Lifestyle is een structureel conceptueel onderdeel van Plus Magazine en is hierop een aanvulling. Plus Magazine biedt herkenning; de inhoud omvat alle belangrijke terreinen die voorkomen in het leven van de senior.

Plus Magazine is het enige general interest blad voor zelfbewuste vrouwen èn mannen vanaf een jaar of vijftig. De mix van onderwerpen, de aanpak van die onderwerpen en de tone of voice, maken Plus Magazine uniek. Plus Magazine behandelt onderwerpen vanuit het perspectief van de 50-plusser.

Plus Magazine is groot geworden door vast te houden aan de informatieve waarde die het heeft. ”In Plus Magazine staat geen flauwekul en je krijgt waar voor je geld”, zeggen de lezers. Diepgang en herkenning worden gewaardeerd, maar er is daarnaast een goede balans met meer luchtiger onderwerpen. De behoefte aan een blad in de eigen leeftijdsgroep is groot. Daarnaast is de website www.plusonline.nl een belangrijk onderdeel van Plus Magazine. Inmiddels krijgen meer dan 100.000 mensen elke week de gratis nieuwsbrief.

De reden dat Plus Magazine zich als naamsponsor heeft gekoppeld aan de Wandel4Daagse Alkmaar ligt dan ook eigenlijk voor de hand. Natuurlijk de betrouwbare organisatie die hierachter zit., maar zeker ook de doelgroep en wat hen interesseert sluit naadloos aan bij de visie van Plus Magazine.


Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft zich als sponsor verbonden aan de Plus Wandel4Daagse Alkmaar. Een deel van de route van de wandelvierdaagse gaat over het Noord-Holland pad. Deze nieuwe 200 km lange afstandswandelroute is gerealiseerd in opdracht van de provincie Noord-Holland. De route is gemarkeerd van Den Oever in het noorden van de provincie tot Huizen in het zuiden. Wandelaars lopen over boerenland, ruwe paden, langs slingerende dijken en de Natuurbrug Crailo. Voor meer informatie en printbare routebeschrijvingen zie de website van het Noord-Hollandpad: www.noord-holland.com/noordhollandpad.

Noord-Holland heeft een gevarieerd landschap, grote bos- , natuur- en recreatiegebieden, meren, cultuurhistorie en attracties. De provincie Noord-Holland wil voldoende recreatiemogelijkheden voor Noord-Hollandse burgers, de werkgelegenheid in het toerisme vergroten en cultuurhistorische locaties beter ‘toegankelijk’ maken. De provincie werkt samen met gemeenten, recreatieschappen, hoogheemraadschappen, natuurorganisaties, ondernemers, de ANWB en particulieren.


 

GP Groot actief van afval naar grondstoffen en energie

Als regionale organisatie voelen we ons sterk verbonden met onze omgeving en we dragen er graag op een duurzame wijze aan bij. Zodat mensen er prettig kunnen wonen en werken, nu en in de toekomst.

GP Groot is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijvengroep die in Noord-Holland en Noord-Nederland actief is op de werkterreinen energie en brandstoffen, infra, inzameling en recycling. Eén bedrijf met diverse specialisaties en merken. En met dezelfde drijfveren, gebaseerd op betrokkenheid, duurzaamheid en met oog voor de regionale maatschappelijke ontwikkeling.

Meer informatie: www.gpgroot.nl


 

Toeractief

Toeractief is hét magazine voor actieve wandelaars en fietsers. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar en bevat verschillende fiets- en wandelroutes door Nederland, opgeluisterd met mooie foto’s, bezienswaardigheden, geschiedenis en interessante wetenswaardigheden. Ook vind je in het magazine achtergrondverhalen over wandelen, fietsen en natuur, praktische tests en tips. Daarnaast bevat het blad een uniek en praktisch routeboekje op A5-formaat. Bovendien profiteer je als lezer van Toeractief van kortingsacties bij horecagelegenheden en bezienswaardigheden op de route.

Meer informatie: www.toeractief.nl


Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


Trans-iX

Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.