Tarieven

Ontdek de bossen, stranden, polders en historische dorpen van Noord-Holland in 2 of 4 dagen. De meest afwisselende en gezelligste 4daagse van Nederland wil jij toch niet missen? De inschrijving voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar 2020 gaat medio november 2019 open. De 14e editie vindt plaats van 17 t/m 20 juni 2020. 

Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:

Wij zorgen er voor dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw startbewijs en stempelkaart krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Maar dat is natuurlijk nog niet alles,  er zijn ook diverse stempel- en verzorgingsposten waar jij kunt eten en drinken. En uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde medaille en wandelsticker! 

Bij jouw inschrijving is inbegrepen: 

  • Voor de start
    Startbewijs met registratiechip, stempelkaart en het  programmaboekje. 
  • Onderweg
    Volledig uitgepijlde routes, uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen
  • Na de finish
    Massage, retour per bus voor de 8,5km naar de startplaats tijdens de eerste 3 wandeldagen, herinneringsmedaille en social media service.

Let op! Het meenemen van huisdieren (met uitzondering van aangelijnde hond) en voorwerpen zoals kinderwagens, spandoeken, enzovoort is niet toegestaan.

Extra te bestellen

Maak jouw Plus Wandel4daagse Alkmaar compleet met onder andere een wandelshirt, pendelbusticket en SMS-service. Bekijk alle extra opties