Extra’s bij inschrijven

Volop genieten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar. 

Inbegrepen bij jouw inschrijving

Wij zorgen er voor dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw startbewijs en stempelkaart krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want bij wandelen hoort ook lekker smullen! Wat dacht je van een heerlijk blokje kaas onderweg of een verfrissend drankje? Er zijn diverse stempelposten waar jij kunt eten en drinken. En uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde medaille en wandelsticker! 

Bij jouw inschrijving is inbegrepen: 

 • Voor de start
  Startbewijs met registratiechip, stempelkaart en het  programmaboekje. 
 • Onderweg
  Volledig uitgepijlde routes, uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen
 • Na de finish
  Massage, retour per bus voor de 8,5km naar de startplaats tijdens de eerste 3 wandeldagen, herinneringsmedaille en social media service.

Extra opties

Wil je jouw Plus Wandel4daagse Alkmaar beleving helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties! 

Wandelshirt

Bestel het wandelshirt voor slechts € 12,50 tijdens jouw inschrijving voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar of voor € 15,00 op de eerste drie wandeldagen op de Wandel Expo. Dit drypower shirt wordt niet vochtig door zijn ademende werking, voelt heerlijk zacht en superlicht aan, krimpt niet en hoeft niet gestreken te worden. Je kunt dit jaar kiezen uit een herenshirt (XS-XXL) of damesshirt (XS/34-XL/42), beide met ronde hals.  

                    Heren                                                      Dames

Pendelbus ticket

Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Plus Wandel4daagse Alkmaar héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 9,-. Bekijk hier alle informatie over de pendelbussen. De tickets kunnen alleen worden besteld tijdens jouw inschrijving voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Ter plekke een pendelbus ticket kopen is niet mogelijk. 

Extra opties

 • Vierdaagse SMS Service;
  Met de SMS service is jouw achterban voor €2,00 dagelijks op de hoogte van jouw wandelprestatie. Bij de start en finish ontvangt de door jou opgegeven persoon een SMS. 
 • Lid worden Le Champion;
  Ben jij een échte wandelfan en wil jij de mooiste natuurplekjes ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 10x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid eerder starten bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar bij de 15, 20 en 25 km. 
 • Vrijwillige bijdrage aan ’t Praethuys;
 • Wandel mee met het NHD-Team;