Extra te bestellen

Volop genieten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Wil je jouw Plus Wandel4daagse Alkmaar beleving helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties! 

Tarieven   4 dagen  2 dagen 
Inschrijfgeld  € 41,00 € 24,00
Pendelbusticket  € 9,00 € 4,50
SMS service  € 2,00 € 1,00
Wandelshirt (voorverkoop) € 12,50
Wandelshirt (ter plekke) € 15,00
Startbewijzen zijn incl. BTW    

Pendelbus ticket

Met een pendelbus ticket bereik jij de start van de Plus Wandel4daagse Alkmaar héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 9,-. Bekijk hier alle informatie over de pendelbussen. De tickets kunnen alleen worden besteld tijdens jouw inschrijving voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Ter plekke een pendelbus ticket kopen is niet mogelijk.

Plus Wandel4daagse Alkmaar wandelshirt

Onderstaand zie je het wandelshirt van de 13e editie in juni 2019, medio november 2019 wordt het wandelshirt voor de 14e editie bekendgemaakt.

Heren                                                      Dames

Extra opties

  • Vierdaagse SMS Service;
    Met de SMS service is jouw achterban voor €2,00 dagelijks op de hoogte van jouw wandelprestatie. Bij de start en finish ontvangt de door jou opgegeven persoon een SMS. 
  • Lid worden Le Champion;
    Ben jij een échte wandelfan en wil jij de mooiste natuurplekjes ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 10x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid eerder starten bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar bij de 15, 20 en 25 km. 
  • Vrijwillige bijdrage aan ’t Praethuys;
  • Wandel mee met het NHD-Team;