Extra te bestellen

Volop genieten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Wil je jouw Plus Wandel4daagse Alkmaar beleving helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties! 

Pendelbusticket

Met een pendelbusticket bereik jij de start van de Plus Wandel4daagse Alkmaar héél gemakkelijk. Bestel jouw ticket tijdens het inschrijven voor € 10,-. Bekijk hier alle informatie over de pendelbussen. De tickets kunnen alleen worden besteld tijdens jouw inschrijving voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Ter plekke een pendelbusticket kopen is niet mogelijk.

Plus Wandel4daagse Alkmaar wandelshirt

Onderstaand zie je het wandelshirt van de 14e editie in juni 2020. 

Heren                                                      Dames

Extra opties

  • Vierdaagse SMS Service;
    Met de SMS service is jouw achterban voor € 2,50 (4 daagse) of € 1,50 (halve 4 daagse) dagelijks op de hoogte van jouw wandelprestatie. Bij de start en finish ontvangt de door jou opgegeven persoon een SMS. 
  • Lid worden Le Champion;
    Ben jij een échte wandelfan en wil jij de mooiste natuurplekjes ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 4x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid eerder starten bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar bij de 15, 20 en 25 km. 
  • Vrijwillige bijdrage aan ’t Praethuys;