• Inschrijven

Inschrijven

Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie 1 t/m 31 juli
Schrijf je in!

De Plus Wandel4daagse Alkmaar wordt dit jaar net even anders dan anders. Dit jaar zullen we niet met 6.000 wandelaars samenkomen traditioneel in de derde week van juni. Maar dat betekent echter niet dat we dit jaar helemaal geen 4daagse kunnen beleven. Wij dagen jou namelijk uit om tussen 1 en 31 juli deel te nemen aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie. Niet het grootse 4daagse feest zoals we dat kennen in Alkmaar, maar in eigen omgeving. Wandelaars vanuit heel Nederland worden opgeroepen om vanuit huis binnen 10 dagen deze 4daagse af te leggen. Zo krijgt het evenement, dat zich normaal in en rondom Alkmaar afspeelt, een nationaal karakter. Van Maastricht tot Groningen en van Texel tot in Zeeland, overal in Nederland kan de 4daagse van Alkmaar worden gewandeld.

Je kunt je inschrijven voor een van de volgende afstanden: 5 – 8,5 – 10 – 15 -20 – 25 – 30 – 35 of 40 km. Voor de oplettende lezer en fervente 4daagse ganger: dit zijn inderdaad meer afstanden dan tijdens de echte 4daagse. Een ideale gelegenheid om een wandelmaatje ook eens kennis te laten maken met onze 4daagse. Wanneer je in de maand juli van start gaat, mag jij helemaal zelf weten, maar wij dagen je wel uit om de 4daagse binnen 10 dagen te volbrengen.

Inschrijven voor alle afstanden kost slechts € 8,50 per persoon. In de app vind je livetracking die jouw wandeling registreert, krijg je verschillende tips en tricks, aanbiedingen van onze partners én na afloop krijg je jouw bijzondere herinneringsmedaille van de Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie thuisgestuurd in een speciale envelop. Je krijgt van ons een seintje wanneer je de officiële Plus Wandel4daagse Alkmaar app kunt downloaden. Alleen de slingers voor het feestje na de finish moet je zelf ophangen of je wordt natuurlijk feestelijk onthaald op jouw eigen “Waagplein” door de buurt en bekenden.

Ingeschreven deelnemers van de editie van 2020 en leden die hun inschrijfgeld niet hebben gerestitueerd, kunnen gratis deelnemen aan deze thuiseditie. Zij worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Je kunt je vanaf nu t/m 27 juli inschrijven voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie