Inschrijven groepen

De Plus Wandel4daagse Alkmaar gaat in 2021 niet door. Natuurlijk laten wij de Plus Wandel4daagse Alkmaar niet ongemerkt voorbijgaan. Wegens het succes van vorig jaar willen wij in de derde week van juni opnieuw de Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie organiseren. Daarnaast hebben wij een kleinschalig wandelactiviteit op de planning staan, mocht dat passen binnen de maatregelen die op dat moment gelden. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten.  


Voor bedrijven en vriendengroepen is er bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar een speciale groepsinschrijving. Zo kunnen in één keer alle collega’s of wandelmaatjes worden ingeschreven. Met wie wil jij samen genieten van dit unieke wandelevenement? Groepsinschrijving is mogelijk vanaf 5 personen. 


Afstanden

Groepen kunnen voor dezelfde afstanden kiezen als de individuele deelnemers, namelijk 8,5 -15 – 20, 25 of 40 km per dag. Ook kan er gekozen worden voor de hele 4daagse of om twee dagen mee te doen aan de halve 4daagse op vrijdag en zaterdag.


Tarieven

De kosten zijn gelijk aan de individuele inschrijving, namelijk € 42,- per persoon voor de hele 4daagse en € 25,- per persoon voor de halve 4daagse. Bekijk hier ook alle extra’s zoals een speciaal wandelshirt en pendelbusticket. 


Startbewijzen

In de week voor het evenement ontvangt de contactpersoon van de groep de deelnemersinformatie per post. Hiermee kan hij / zij op dinsdag 15 juni tussen 17.00 en 20.00 uur de stempelkaarten en registratiechips van de groep ophalen op het Waagplein in het centrum van Alkmaar. Voor de wandelaars van de 4daagse is dit ook mogelijk op woensdagochtend 16 juni tussen 6.00 en 10.00 uur bij Sportcomplex De Meent. Groepen die deelnemen aan de halve 4daagse kunnen dit ook doen op vrijdagochtend 18 juni tussen 6.00 en 10.00 uur in het AFAS Stadion (tweede verdieping, Kees Kist Lounge).