• Herinnering

Herinnering

Medaille

Vanaf de eerste editie in 2007 wordt na het volbrengen van de Plus Wandel4daagse Alkmaar een fraaie herinneringsmedaille afgegeven bij de finish op het Waagplein. Op de medaille was destijds het ‘Torentje van Alkmaar’ op de voorzijde afgebeeld, met daaronder het betreffende jaartal. Vanaf de tweede editie wordt ook de deelgenomen afstand weergegeven op de achterzijde van de medaille. Vanaf het eerste lustrum in 2011 mag het officiële Wapen van Alkmaar als afbeelding worden gebruikt (50 mm in brons gepatineerd). Hiervoor is officieel toestemming gegeven door het college van B&W.

5e en 10e deelname pin

In 2011 ontvingen de eerste jubilarissen (vijfde keer) een aparte pin bij de herinneringsmedaille. De bijzondere pin laat zien dat zij voor de vijfde keer hebben deelgenomen. De pin wordt bevestigd op het draaglint. Tijdens elke editie is deze pin beschikbaar voor deelnemers, die in dat betreffende jaar voor de vijfde keer deelnemen aan de hele vierdaagse. Vanaf 2016 is er daarnaast een nieuwe pin, die kenbaar maakt dat voor de tiende keer wordt deelgenomen aan de hele vierdaagse, in 2021 de vijftiende keer etc. De pin geldt niet voor deelnemers aan de Halve 4daagse.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het naar waarheid invullen van het aantal keer van hun deelname. Dit aantal wordt gevraagd tijdens de inschrijving.

Wandelboekje

Bij de finish op het Waagplein kun je bij jouw wandelboekje overhandigen en een vernieuwde sticker ontvangen als bewijs van het volbrengen van jouw prestatie tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Je ontvangt deze alléén op de vierde dag op vertoon van een geldige registratie en volle stempelkaart.