• Aftermovies 11e editie Plus Wandel4daagse Alkmaar

Aftermovies 11e editie Plus Wandel4daagse Alkmaar

Wil jij de verschillende routes nog eens  opnieuw beleven? Of aan familie of vrienden laten zien waar jij allemaal bent geweest tijdens de (halve) vierdaagse? Bekijk dan onderstaand de aftermovies en kom weer helemaal in de vierdaagse stemming!

Openingsavond Waagplein

De eerste stappen werden gezet! Pieter Dijkman, wethouder van de gemeente Alkmaar, deed de aftrap van de 11e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar op het Waagplein waar iedereen vanaf 17:00 uur het startbewijs kon ophalen. Met een warm zonnetje en onder het genot van de muziek van de Alkmaarse groep Memphis vlogen de startbewijzen over de toonbanken!

Dag 1: Strand- en Duinenroute

Een stralende eerste wandeldag! 

Dag 2: BroekerVeilingroute

Dag twee van de 2017 editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar gaat in de boeken als één van de warmste! Het verkoelende briesje bij tijd en wijle werd met open armen ontvangen door de duizenden enthousiaste wandelaars. En het werd dan ook weer een superdag met zijn allen! 

Dag 3: Heilooërroute

De vernieuwde Heilooërroute viel goed in de smaak bij de wandelaars. Met als hoogtepunt natuurlijk de samenkomst van alle wandelaars op Landgoed Willibrordus!

Dag 4: d’Oude Stadroute

De allerlaatste dag van de 11e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar! Elk jaar weer een feest om naar de finish te wandelen op het Alkmaarse Waagplein waar het ook dit jaar weer bomvol gezelligheid was!