Vrijwilligers

Veel vrijwilligers zijn in touw om van de Plus Wandel4daagse Alkmaar een groot succes te maken. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf zijn enkele honderden vrijwilligers nodig om diverse diensten te vervullen. Assistentie bij het parkeren van deelnemers, helpen bij de stempelposten, verkeersregelaars, het inrichten en bemannen van de start- en finishplaatsen en begeleiding bij de intocht zijn slechts enkele van de diensten waarvoor vrijwilligers nodig zijn.

Verenigingen die op deze manier ook bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar betrokken willen worden, zijn van harte welkom. Zij ontvangen voor de inzet van hun vrijwilligers ook een vergoeding voor de clubkas.

Wil je dit jaar één of meerdere dagen gedurende de Plus Wandel4daagse Alkmaar de sfeer proeven, meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaande button. In ons inroosteringssysteem kun je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. Naast een hele gezellige dag, een lunchpakket en een aantal consumptiebonnen ontvangen alle medewerkers het speciale herinneringsshirt van de Plus Wandel4daagse Alkmaar 2018.

Meld je hier direct aan als vrijwilliger van Le Champion!

Ben jij al vrijwilliger? Meld je dan hier direct aan voor een dienst.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Le Champion.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief