Inschrijven groepen

Voor bedrijven en vriendengroepen is er bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar 2018 dit jaar voor het eerst een speciale groepsinschrijving. Zo kunnen in één keer alle collega’s of wandelmaatjes worden ingeschreven. Met wie wil jij samen genieten van dit unieke wandelevenement? 

Afstanden

Groepen kunnen voor dezelfde afstanden kiezen als de individuele deelnemers, namelijk 8,5 -15 – 20, 25 of 40 km per dag. Ook kan er gekozen worden voor de hele vierdaagse of om twee dagen mee te doen aan de halve vierdaagse op vrijdag en zaterdag.

 

Nieuw: schrijf je in als groep!
Inschrijven

Tarieven

De kosten zijn gelijk aan de individuele inschrijving, namelijk 39 euro per persoon voor de hele vierdaagse en 23 euro per persoon voor de halve vierdaagse.

Startbewijzen

In de week voor het evenement ontvangt de contactpersoon van de groep de deelnemersinformatie per post. Hiermee kan hij / zij op dinsdag 19 juni tussen 17.00 en 20.00 de stempelkaarten en registratiechips van de groep ophalen op het Waagplein in het centrum van Alkmaar. Voor de wandelaars van de vierdaagse is dit ook mogelijk op woensdagochtend 20 juni tussen 6.00 en 10.00 uur bij Sportcomplex De Meent. Groepen die deelnemen aan de halve 4daagse kunnen dit ook doen op vrijdagochtend tussen 6.00 en 10.00 uur in het AFAS Stadion (tweede verdieping, Kees Kist Lounge).