• Inschrijven

Inschrijven

Heerlijk wandelen tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar. Naast prachtige routes is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid en heerlijke lekkernijen. Één ding is zeker: door mee te wandelen met de 12e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar ga jij fit de zomer in. En door de verschillende afstanden kan iedereen mee wandelen!

  • Iedere dag een andere route
  • Meest gevarieerde en gezelligste vierdaagse van Nederland
  • Wandel 4 of 2 dagen
  • 8,5 – 15 – 20 – 25 of 40 km
  • Geschikt voor elk niveau

Inschrijven voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar is mogelijk t/m 11 juni 2018 12.00 uur. 
Let op: er is géén na-inschrijving. 

4 dagen wandelen - 20 t/m 23 juni - € 39,-
Schrijf je nu in!

Halve 4daagse

Wil jij wel alle gezelligheid én mooie natuurplekjes beleven, maar wandel jij liever 2 dagen in plaats van 4 dagen? Ook dat kan! Meld je dan aan voor de Halve 4daagse zodat jij toch de sfeer kunt proeven van de vierdaagse!

2 dagen wandelen - 22 juni en 23 juni - € 23,-
Schrijf je nu in!

Extra's bij inschrijven

Wandelshirt (voorverkoop) € 12,50
Wandelshirt (ter plekke) € 15,00
Pendelbusticket 4daagse € 9,00
Pendelbusticket Halve 4daagse € 4,50
Bekijk hier alle extra’s

Een onvergetelijke ervaring

Verzeker jezelf van een startbewijs en beleef een onvergetelijke ervaring! Kies in de inschrijfmodule de afstand die jij 4 of 2 dagen wilt wandelen en vul in voor de hoeveelste keer je meedoet aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Bij mijlpalen zoals jouw 5e of 10e deelname ontvang jij dan namelijk een speciale herinneringspin. Nadat je alles hebt ingevuld, kun je jouw inschrijving voldoen door middel van verschillende betaalwijze. Daarna kan jouw voorbereiding voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar beginnen! Ben jij alvast benieuwd naar de starttijden? Voor de 15, 20 en 25 km gelden starttijden afhankelijk van de volgorde van inschrijving. Kijk hier voor de indeling van de starttijden.