Nieuws /

Nieuw: groepsinschrijving voor bedrijven en vriendengroepen

Bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar maken ruim 6.500 wandelaars kennis met al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Strand en duinen worden afgewisseld met uitgestrekte polders, pittoreske dorpjes en de historische binnenstad. Nergens anders vind je een vierdaagse met zoveel variatie in de routes. Inschrijven voor de 12e editie, die van 20 t/m 23 juni 2018 plaatsvindt, is dit jaar zowel individueel als met een groep mogelijk.

Voor bedrijven en vriendengroepen heeft organisator Le Champion dit jaar voor het eerst een speciale groepsinschrijving opengesteld. Zo kunnen in één keer alle collega’s of wandelmaatjes worden ingeschreven.

Zowel bij de individuele als groepsinschrijving kan er gekozen worden uit afstanden van 8,5 – 15 – 20 – 25 én 40 km per dag. En ook in 2018 staat op vrijdag en zaterdag de Halve 4daagse op het programma. Voor iedereen die maar twee dagen mee kan wandelen, maar toch de vierdaagse sfeer wilt proeven.

Kijk hier voor meer informatie over de groepsinschrijving

 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief