Nieuws /

Inschrijving 12e editie geopend!

De inschrijving voor de 12e Plus Wandel4daagse Alkmaar is geopend! Wandel van 20 t/m 23 juni 2018 ook (weer) mee en laat je onderdompelen in de gezelligheid van dit evenement, waar ruim 6.000 wandelaars uit heel Nederland aan meedoen.

Routes

Door de vier verschillende start- en finishplaatsen en de keuze uit maar liefst vijf afstanden is geen dag hetzelfde. De routes over 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km nemen je mee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Van strand en duinen naar het bos, door uitgestrekte polders, pittoreske dorpjes en het historische hart van de stad. 

Halve 4daagse

Ook dit jaar staat op vrijdag en zaterdag de Halve 4daagse op het programma. Voor iedereen die maar twee dagen mee kan wandelen, maar toch de vierdaagse sfeer wilt proeven.

Volg ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en in contact komen met andere vierdaagse deelnemers? Volg ons dan op Facebook en laat weten of je erbij bent in 2018!

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief