Nieuws /

SOCIAL MEDIA TEAM TIJDENS DE PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR

De Plus Wandel4daagse Alkmaar gaat bijna van start! Nog even en dan gaan we met zijn allen 4 dagen lang het prachtige Noord-Holland in. Tijdens deze 4 dagen is er een social media team aanwezig. 4 reporters en 1 fotograaf zullen de hele dag de sfeer en de beleving van onze enthousiaste deelnemers vastleggen! Al deze beelden komen weer terug op de facebookpagina (snel liken!)  om zo samen de napret te beleven. 

Foto’s en filmen

Gewapend met hun telefoons gaan deze 4 social media reports langs het hele parcours filmpjes en foto’s maken van alles wat jullie gaan beleven. Dus als je dit team, herkenbaar aan de oranje hesjes, voor je ziet lopen, hurken of langs je heen ziet gaan, dan weet je ze druk bezig zijn om leuke shots te maken 🙂 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief