Nieuws /

Facebook en twitter service: meld je aan!

Meld je nu aan voor de gratis Facebook en/of Twitter service van MYLAPS. Met deze extra service breng je thuisblijvers via je persoonlijke pagina elke wandeldag live* op de hoogte van jouw start- en finishtijd!

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Voordat je lopers kunt kiezen, die je wilt volgen, dien je eerst via Facebook in te loggen of je maakt een account aan bij MYLAPS via de ‘register’ knop. Daarna volgt de keuze voor je tijden op Facebook of Twitter.

Je kunt je t/m dinsdag 20 juni 18.00 uur aanmelden voor deze service.

*’Live’ is onder andere afhankelijk van of er verbinding is tussen de systemen en de centrale computer. In verband met de uitgebreide autorisatiemogelijkheden op Facebook kan er bovendien geen garantie worden gegeven dat berichten geplaatst worden.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief